lunes, 15 de diciembre de 2008



















Ecléctica en Linares

Neus Colet, Rosa Permanyer y Antoni P. Vidal exponen pinturas, esculturas y grabados, desde el pasado 12 de noviembre, en la Galeria Cristóbal Bejarano de Linares. A la inauguración que contó con numeroso público, asistió, en representación de los artistas, Antoni P. Vidal que agradeció a los asistentes su cordial acogida.

En la exposición, que permanecerá abierta hasta el día 14 de enero, los visitantes podrán contemplar además de la obra representativa de cada uno de los artistas, una colaboración conjunta realizada especialmente para esta muestra que consiste en una carpeta de seis grabados (dos de cada autor). De esta carpeta se ha realizado una edición de nueve ejemplares.

Rafael Cerdá, director de la Galeria, destacó ante los asistentes a la inauguración la calidad de las obras expuestas, tanto por su perfección técnica como por su expresividad plástica.






Obra de Rosa Permanyer

Obra de Neus Colet

Amigos y artistas en un momento del aperitivo

Rafael y Maria momentos antes de la inauguración


Antoni ante una de sus xilografias


Balcón en Linares con una tela de buenos deseos.

Feliz Navidad







martes, 9 de diciembre de 2008



Mini-taller de Gravat

a Santa Coloma de Queralt



Els dies 7 i 8 de desembre se celebrà a la bonica població de Santa Coloma de Queralt un Mini-Taller de Gravat que, impartit per Antoni P. Vidal, comptà amb la participació d’un grup escollit d’artistes de Santa Coloma i també de nombrosos visitants que espontàniament anaven engrescant-se en la realització d’alguna planxa.

El programa del curset consistia en la confecció de diverses planxes mitjançant les técnique de l’aiguafort, l’aiguatinta i, de manera especial, el sucre.

Aquest taller anava adreçat, principalment, a artistes amb coneixements bàsics de gravat. Però també hi podien participar persones interessades a començar amb alguna tècnica d’intervenció directa (punta seca o linoli).

El Mini-Taller es realitzà a l’edifici de la Cooperativa de Santa Coloma que, a més a més, durant aquests dies, programa una exposició d’obra gràfica de les artistes locals Lali Calzada i Eugènia Palau.



Vista del taller tot just muntat. Encara era net!


Els participants en diferents etapes del procés




Cartell-pendó anunciant el taller i l'exposició



















jueves, 4 de diciembre de 2008

Col·lectiu d'artistes de l'Assalt

Cecilia revisant la seva obra

Roser donant els darrers retocs a una xilografia

Col•lectiu d’artistes de l’Assalt: som un grup de gravadors que tenim en comú el fet d’assistir assídua o temporalment al taller de gravat situat al carrer del mateix nom.
De vegades és un lloc de treball on es graven, tallen o estampen les planxes i d’altres és un lloc de reunió o trobada per a discutir de gravat, d’art o de la vida... prenent una tassa de té o un got de vi.

lunes, 1 de diciembre de 2008

Exposició a Cartó

Rosa Permaney i Alicia Gallego
El galerista Josep Mateu amb els artistes.

Vista de l’exposició.


El passat dissabte, 29 de novembre, es va inaugurar a Cartó, una mostra col·lectiva de gravat que, amb el títol d’Eclèctica, reunia obra gràfica dels artistes Neus Colet, Antoni P. Vidal i Rosa Permanyer. Eclèctica és el títol d’una col·laboració conjunta dels tres artistes i que deprés d’inaugurar el cicle expositiu a la Galeira AB de Granollers contiua ara a Cartó i prosseguirà el proper 12 de novembre a la Galería Cristóbal Bejarano de Linares (Jaén)


El pasado sábado, 29 de noviembre, se inauguró en Cartó, una muestra colectiva de grabado que, con el título de Ecléctica, reunía obra gráfica de los artistas Neus Colet, Antoni P. Vidal y Rosa Permanyer. Ecléctica es el título de una colaboración conjunta de los tres artistas y que tras inaugurar el ciclo expositivo en la Galería AB de Granollers continua ahora en Cartó y proseguirá el próximo 12 de noviembre en la Galería Cristóbal Bejarano de Linares (Jaén).


La exposición se puede visitar hasta el 10 de enero de 2009 en:
Cartró
Madrazo 51. Barcelona
93 217 52 40