martes, 9 de diciembre de 2008



Mini-taller de Gravat

a Santa Coloma de Queralt



Els dies 7 i 8 de desembre se celebrà a la bonica població de Santa Coloma de Queralt un Mini-Taller de Gravat que, impartit per Antoni P. Vidal, comptà amb la participació d’un grup escollit d’artistes de Santa Coloma i també de nombrosos visitants que espontàniament anaven engrescant-se en la realització d’alguna planxa.

El programa del curset consistia en la confecció de diverses planxes mitjançant les técnique de l’aiguafort, l’aiguatinta i, de manera especial, el sucre.

Aquest taller anava adreçat, principalment, a artistes amb coneixements bàsics de gravat. Però també hi podien participar persones interessades a començar amb alguna tècnica d’intervenció directa (punta seca o linoli).

El Mini-Taller es realitzà a l’edifici de la Cooperativa de Santa Coloma que, a més a més, durant aquests dies, programa una exposició d’obra gràfica de les artistes locals Lali Calzada i Eugènia Palau.



Vista del taller tot just muntat. Encara era net!


Els participants en diferents etapes del procés




Cartell-pendó anunciant el taller i l'exposició



















1 comentario:

eulaliacalzada dijo...

Hola Toni, segur que serà difícil que et miris aquest comentari. És diumenge per la nit 16 de maig de 2010, tu has anat a Bilbao i jo he estat fent-me un bloc i descobrint coses per aquí a l´ordinador. Un petó de bona nit. Lali