lunes, 6 de abril de 2009Stage d’initiation à la gravure a Prades


Un stage d’initiation à la gravure, organisé par la Médiathèque et la Mairie de Prades et imparti par Antoni P. Vidal a eu lieu le week-end des 4, 5, et 6 d’avril de 2009 à Prades.

Dans un cadre bucolique et ensoleillé, la salle du Pessebre et son jardin, les participants ont pu découvrir et mettre en pratique les différents techniques de la gravure: pointe sèche, linoléum, gomme perdue et imprimeur en noir et blanc et en couleurs. Leurs travaux seront exposés à la médiathèque. En espérant que les liens artistiques créés à l’occasion du partage de savoir-faire pourront se prolonger dans l’avenir.Els participants en el moment de la cloenda.
Moments de treball i concentració


Curset d'iniciació al gravat a Prades


Durant el cap de setmana del 4 al 6 d’abril de 2009, se celebrà a Prada de Conflent, localitat de la Catalunya nord, un interessant curs d’iniciació al gravat impartit pel gravador lleidatà Antoni P. Vidal i que comptà amb la participació d’un escollit grup d’artistes locals.

El curs es realitzà a la sala del Pessebre, edifici singular on els participants trobaren la inspiració en un ambient tranquil i assolellat.

Els treballs realitzats seran exposats pròximament a la Mediatheque de Prades.

Esperem que aquesta iniciativa serveixi per estrènyer els lligams artístics entre les dues Catalunyes

No hay comentarios: