martes, 21 de diciembre de 2010

Gravat a Lleida



Aiguaforts d'Antoni P. Vidal


Exposició de gravats a Res Non Verba. Desembre de 2010

L’any 2009, l’Espai Cavallers de Lleida acollí una exposició de gravat de cinc artistes provinents de Rosario a l’Argentina. Van estar convidades a exposar a Lleida dins d’un projecte d’intercanvi de gravadors de diferents països. Les artistes, en el seu moment, van poder viatjar a Lleida i tots plegats varem poder gaudir de la seva presència. Corresponent a la invitació que l’any 2009, la Municipalidad de Rosario i en el seu nom Rubén Echagüe, Coordinador d’Activitats Culturals, convida als artistes lleidatans: Perico Pastor, Antoni P. Vidal, Josep Mateu, Pedro G. Sandoval i Josep Manel Simó a realitzar una exposició durant el mes d’agost de 2010 a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Argentina de Rosario.

Varem tenir la oportunitat de viatjar a Rosario en Josep Mateu i jo mateix com a representats de la resta de gravadors. L’experiència fou interessantíssima i la rebuda magnífica, ens feu sentir com a casa. Argentina, és un país d’una llarga tradició gràfica on el gravat és força conegut i molt apreciat. Per a nosaltres fou un plaer poder exposar allà.

Davant la possibilitat de que es veies aquesta obra a més de a Rosario a la nostra ciutat hem acceptat gustosos la invitació de Res non Verba d’esposar-la en la seva sala i de que avui la podem gaudir tots plegats.


No hay comentarios: