lunes, 30 de enero de 2012

Exposició a Centelles. Danses de la Mort










Centelles. Danses de la Mort.
Dissabte 28 de gener a les 18.30 varem inaugurar a la Capella de Jesús a Centelles l’exposició col·lectiva Danses de la Mort.
En una nit freda i plujosa el nombrós grup d’assistents a la inauguració van poder escalfar l’ambient i gaudir de l’art sota la tènue llum de les espelmes... Olga Molina, Conxita Matamoros, Antònia Hernàndez Subirachs, Aleix Mataró, Isabel Juberias, Eulàlia Llopart, Fina Tuneu, David Casals, Bet Serra, Marta Postico i Antoni P. Vidal que hi eren presents, son els artistes que participen en aquesta exposició.
Si ens remuntem en el temps, tot va començar al març de l’any passat en un curset d’offset artístic que jo, Antoni P. Vidal, vaig impartir al taller-estudi de l’Eulàlia Llopart. A l’acabar el curs i com incentiu i pràctica per a continuar utilitzant i aprenent la tècnica, vaig proposar realitzar una exposició col·lectiva en que estès present el resultat obtingut. Un any hem trigat a inaugurar l’actual exposició en la que almenys cada participant ha realitzat una obra amb la tècnica “apresa”. Gràcies a tots per l’esforç.
Interessant, divertida i fructífera iniciativa que espero a tots hagi agradat i sigui embrió de futures col·laboracions.

No hay comentarios: